VARALA MUŽA ŠEST GODINA: Zbog nje je došlo do zločina (FOTO)

Crna hronika

U KIKINDI, u ulici Željeznička Novi red, dogodilo se ubistvo i samoubistvo, kada su danas pronađena dva tela muškarca. Naime, surug Erike M. ubio je zbog ljubomore Timu Z. u njegovoj kući.

Kako su za potvrdile komšije, Time Z. i Erika M. su zaista bili u vezi, a očigledno je za to nedavno saznao i njen suprug Z.M.

Time i Erika su se viđeli oko šest – sedam godina i to su svi znali. NJen suprug je radio u Mađarskoj i skoro sve vreme je bio na putu, odnosno van kuće. Oni nisu imali nikakvu vezu iako su bili u braku. Ne znamo šta se sada odjednom dogodilo – kažu komšije.

Kako dodaju, Time je prema Eriki bio divan, pa čak i prema njenim unučićima.

– Nedavno im je kupio i zeca – kažu komšije.

Da podsetimo, zločin se odigrao kada je muškarac Z.M. ubio Timu Z. čekićem jer je sumnjao da je bio u vezi sa njegovom ženom, a onda digao ruku na sebe

U danu zločina, Time je ujutru odvezao ženu Eriku M. sa kojom je bio u vezi do pekare u kojoj je radila. Nakon povratka kući, u domu ga je sačekao Z.M. koji mu je presudio čekićem u glavu.

Komšije koje žive prekoputa Tima očekivale su ga na kafi, a kako se nije pojavio pokušale su da ga potraže. Došle su do vrata i zatekle krv na ulazu i odmah pozvale policiju.

Mediji su preneli jezive detalje ubistva u Kikindi, a kako je navedeno sumnja se da je Z.M. prvo sekao po stomaku nožem Timu Z, a zatim ga davio žicom, te mu čekićem razbio lobanju.

Na stolu je, prema prvim saznanjima, pronađen nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored WC šolje pronađen čekić na kojem su bili takođe tragovi krvi.

Policija je na tavanu kuće pronašla i mušku osobu, bez znakova života, koja je bila obešena o drvenu gredu krova.

Na obući i odeći su bili tragovi krvi.

nportal.rs