Ova “bomba” je devojka Janika Sinera: Italijan krije manekenku od javnosti, a onda dominira na Instagram

Showbizz

Mariju Braćini na Instagramu prati skoro 200.000 pratilaca

Novak Đoković će u petak od 04.30 odmeriti snage sa Janikom Sinerom u polufinalu Australijan opena, a nema sumnje mnogi će naviti alarme rano da bi gledali najboljeg tenisera sveta u duelu sa igračem koji je trenutno možda u najboljoj formi od svih u svetu.

Biće to pravi blokbaster za teniske sladokusce i gledaće se na svim meridianima.

Neko ko će sigurno gledati meč je i devojka Janika Sinera, Marija Braćini, sa kojom je u vezi više od tri godine.

I Janik i Marija su posvećeni svojim karijerama, a privatni život čuvaju daleko od znatiželjnih medija i javnosti, pa tako nemaju nijednu zajedničku sliku na svojim profilima na društvenim mrežama.

– Da li imam devojku ili ne, to niko neće znati na društvenim mrežama, jer želim da čuvam svoj privatan život za sebe. Nije mi potrebno da objavim fotografiju da pokažem da li sam se verio. Nikada nisam objavio ni fotografiju sa mojim roditeljima, možda jednu sa svojim bratom – rekao je jednom prilikom Siner.

Slično očigledno razmišlja i lepa Italijanka sa kojom je u vezi, pošto na više od 60 fotografija koje je objavila nigde nema Sinera.

Ko je Marija Braćini, devojka Janika Sinera?

Marija je model i influenser na društvenim mrežama. Njihova veza počela je još 2020. godine, ali su 2021. godine raskinuli. Ipak, ubrzo su ponovo obnovili svoju ljubav, koja traje i danas.

Ona očigledno voli mnogo da putuje, pa često objavljuje fotografije iz raznih gradova i destinacija širom sveta.

Mnoge su u Italiji, ali ih i ma i u Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Engleskoj, Turskoj…

Ona reklamira mnoge brendove i proizvode, od kupaćih kostima mnogih poznatih dizajnera i kompanija, do

Često ima i fotografije sa teniskog terena, a očigledno je i to nešto što spaja nju i Sinera. Možda često i bude sparing partner svom dragom. Takođe, tu su i fotografije sa Vimbldona, gde je pozirala ispred terena na “Ol Ingland klabu”.

Ono što im je takođe zajedničko, jeste i ljubav prema skijanju, jer ima mnoge fotografije sa Alpa, gde je na jednoj sa još nekim ko joj pravi društvo na skijama, ali ne vidi se identitet te osobe. Mnogi veruju da je to upravo Siner.

Inače, Siner je pre nego što se odlučio da se profesionalno bavi tenisom bio odličan skijaš, ali je na kraju ipak izabrao “beli sport”. Nešto slično je bilo i sa Novakom Đokovićem, koji se takođe opredelio za tenis umesto skijanja, koje je ostalo njegova velika ljubav i dalje.

Iako su Siner i Marija se trudili da ih ne vide u javnosti i da sakriju ljubavni život od ostalih, jednom prilikom su snimljeni tokom meča Lige šampiona između Milana i Dortmunda.

Siner je došao na San Siro da podrži svoj voljeni klub, a u njegovom društvu je bila i italijanska manekenka, pa je mnogima to bila potvrda da je ljubav među njima jača nego ikada.

Mariju nismo videli na tribinama Australijan opena u loži Janika Sinera, pa ili nije s njim u Melburnu, ili jeste, ali ne gleda mečeve uživo.

Tokom Australijan opena se nije oglašavala, niti objavljivala ništa na društvenim mrežama, tako da će verovatno i ona, poput većine u Srbiji, naviti alarme u pola pet i gledati meč svog dragog protiv desetostrukog šampiona Australijan opena.

(Telegraf.rs)