Voditeljica showa ‘Ljubav je na selu’ otkrila kako je doživjela traumu: Borim se sa strahovima

Showbizz

Voditeljica showa ‘Ljubav je na selu’ otkrila kako je doživjela traumu: Borim se sa strahovima

Anita Martinović mnogi su upoznali kao novu voditeljicu RTL-ovog showa ‘Ljubav je na selu’ i time je prikupila tisuće pratitelja na Instagramu. Otkrila je svojim pratiteljima kako je prošle godine na Sljemenu slomila ruku

Nova voditeljica RTL-ova showa “Ljubav je na selu” Anita Martinović (37) pokazala je da je dostojno naslijedila omiljenu Marijanu Batinić (40), a nakon showa podijelila preko Instagram Storyja svojim pratiteljima traumatično iskustvo kako je na Sljemenu slomila ruku.

– Evo dragi prijatelji drago Instagram društvo, prošle godine u ovo vrijeme sam na ovom mjestu pala i slomila ruku. Taj dan je obilježio početak jednog sasvim novog života i nove ere za mene. Danas se nakon godinu dana prvi put vraćam na to mjesto i prolazim tim istim putevima suočavam se s demonima i strahovima. Staza je sad puno bolja. Neka mjesta vam u potpunosti promjene život kao što je meni taj dan – ispričala je Anita.

Martinović nije prvi put da se nalazi pred kamerama jer se simpatična voditeljica već prije dokazala sudjelujući u RTL-ovom kulinarskom showu ‘Punom parom’ i kao energična kandidatkinja u ‘Gospodinu Savršenom’ gdje je pokušala pronaći ljubav.

Izgleda da uloga voditeljice u ‘Ljubav je na selu’ ima potpuno smisla za Anitu jer je ova simpatična i ambiciozna Slavonka odrasla u velikoj obitelji u Gundincima pokraj Babine Grede u Slavoniji. Martinović je rekla da joj život na selu i seoski poslovi nisu nepoznati, tako da su joj ova snimanja kud i kamo draža. Isto tako voditeljica je nadodala da bi se vratila životu na selu samo radi prave ljubavi jer je svoju slavonsku adresu zamijenila zagrebačkom već prije pune dvije godine.

Martinović, osim što vodi show na televiziji, vodi i vlastitu novootvorenu agenciju za nekretnine. Iskustva ima i u modnoj prodaji nakon završenog studija modnog dizajna. A što se tiče ljubavi čvrsto vjeruje da se prava ljubav može roditi pred kamerama, ali misli da ju je vrlo teško pronaći.24sata