Ljubav je počela iz avanture: Ovako su se upoznali Melina i Haris, o njihovoj svadbi na jahti se i dalje priča

Showbizz

Ušli su u vezu 2002. godine, a nakon 12 godina, u leto 2014. godine, rešili su da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

Pevač Haris Džinović razvodi se od supruge Meline, nakon decenije braka i više od dve decenije emotivnog odnosa.

Melina i Haris ušli su u vezu 2002. godine, a nakon 12 godina, u leto 2014. godine, rešili su da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

Iz ljubavi su dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Kako je ranije pričao pevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: “Hajde da napravimo dete”. Niko ne zna hoće li baš to biti priča za ceo život – ispričao je ranije pevač.

Venčanje se odvilo 11. jula, na luksuznoj jahti koja je bila usidrena nadomak Dubrovnika.

Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, koja je bila supruga vlasnika “Formule 1”. Ona je iz jednog neobaveznog razgovora shvatila da Džinovići zapravo nisu zvanično u braku, tj. nisu venčani, te je, kako se tada pisalo, istog trenutka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili – rekli su Džinovići u prvom intervjuu nakon svadbe, pisao je Hello magazin.

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

(Telegraf.rs)