Prvi Asminov intervju, šokirao o Anelinoj prošlosti i Alenu: “Drogirala se i pila, nije je bilo po tri dana”

Zanimljivosti

Asmin se oglasio, te otkrio sve o bivšoj Aneli Ahmić

Asmin Durdžić se posle duže pauze oglasio u velikoj ispovesti, te ispričao sve o odnosu sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, ali se dotakao ćerke Nore, kao i porodice.

Asmin je najpre otkrio da je Aneli često odlazila na žurke i ostavljala dete kod kuće, a ponekad se nije vraćala i po nekoliko dana.

– Mi nismo imali odnos kako ona predstavlja, ona je bila samo preko zime kod mene u Austriji u kući ili stanu, zato što u Sarajevu nemaju ni grejanje, ni tople vode, ništa. Možemo ići da se snimamo u Sarajevu, to je sve tako. Zbog deteta sam je dovlačio nazad u Austriju, da ima dete uslove preko zime, a od 3. do 12. meseca bude u Sarajevu i Dubrovniku. Samo sam joj slao pare da žive ona i dete i samo sam hteo da bude majka tom detetu i da bude dama. Ode sa koleginicom na večeru, vrati se posle 3 dana, bude na afteru po 2, 3 dana, drogira se, pije, a to i dan danas radi. Poslednji put je bila u 6. ili 7. mesecu 2022. godine i tada sam završio s njom za sva vremena – rekao je on.

Asmin je progovorio o svemu o čemu se ćutalo, pa čak i nije znalo, a kako kaže, izvesni Alen kojeg je pomenula u rijalitiju je njen bivši dečko koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece, iako je tvrdila da voli Marka Janjuševića.

– Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim – rekao je Asmin, pa dodao:

– Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip, bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta – naveo je on.

Asmin je progovorio i o Anelinoj sestri Siti.

– I ta njena sestra Sita i ona mi je pisala poruke. Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam – rekao je Asmin za Blic.

Podsetimo, Aneli je nedavno napustila rijaliti na nekoliko sati, a kada se vratila, svima u Beloj kući je rekla da njen bivši muž Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu dete putem “peticije”.

Međutim, Stanija se sada oglasila i rekla da ta priča nema veze sa istinom, zbog čega će Anelinu sestru Situ tužiti.

– Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! – rekla je Dobrojevićeva za Informer.

(Telegraf.rs)