DANAS ZVIJEZDE NEKIMA NISU NAKLONJENE, A NEKE OČEKUJE DRAMATIČAN PREOKRET U POSLU

Zanimljivosti

Ovo je horoskop za 7. juni.

OVAN

Čini vam se da ste izašli konačno iz nekih problematičnih dana, jer će sve od ranog jutra krenuti da se odvija baš onako kako treba u poslovnom segmentu. Samo neka potraje. Razmišljate o jednoj osobi koja vam je trenutno nepristupačna, a koju jako želite da osvojite.

BIK

Dan odličan za kontakte, za komunikaciju i, u suštini, sve ono što pokrenete ako se i ne realizuje danas, realizovaće se u kratkom narednom periodu. Pravi je trenutak da uspostavite komunikaciju sa jednom osobom od koje očekujete uslugu. U emotivnom segmentu – smirivanje i dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Danas vam ništa neće ići kako ste planirali. Budite pripravni na nagle promjene, naročito promjene planova povezanih s članovima porodice. Budete li previše insistirali na poštovanju vlastitog mišljenja i viđenja stvari, partner bi vam to mogao zamjeriti. Na radnom mjestu situacija će biti slična pa pripazite kako ne biste došli u nepotreban sukob.

RAK

Osjetićete neodoljiv poriv da uradite upravo suprotno od onog što okolina od vas očekuje. Ako taj osjećaj bude snažan, nemojte se protiv njega previše boriti i potiskivati ga. U društvu ljudi, koji vas ne sputavaju, osjećaćete se najbolje. Moguće je da vam partner danas pomalo dosadi, ali nemojte mu to otvoreno reći – ponekad ste sigurno i vi njemu takvi.

LAV

Bavljenje zanimljivim stvarima i kontakti s ljudima iz daljine uljepšaće vam dan. Poslovna vijest koju ćete primiti izazvaće zavidne reakcije okoline. Nemojte zbog toga brinuti, jer oni koji se ne mogu radovati vašem uspjehu ni ne zavređuju vašu pažnju. Ako imate finansijskih problema, neko blizak pomoći će vam u pronalaženju rješenja.

DJEVICA

Osoba kojoj se sviđate pokušava vam se približiti, ali kao da nemate namjeru dopustiti joj da vas upozna. Bićete loše raspoloženi pa će vaši postupci biti hiroviti, čak i vama samima neshvatljivi. Možda ste prošlih dana bili previše izloženi stresnim situacijama pa nemate strpljenja ni za najbliže.

VAGA

Čini vam se da šta god da hoćete da pokrenete, vječito morate da se ubjeđujete sa ljudima, da preskačete neke prepreke i da se baš nervirate. U emotivnom segmentu doći će do razmimoilaženja kada su vaši i partnerovi planovi u pitanju.

ŠKORPIJA

Umjetnost i stvaralački rad su kategorije koje će vas potpuno zaokupljati i gdje ćete danas tražiti sebe. Privlačiće vas i duhovni značaj stvari pa nije isključeno da se upišete na kurs joge ili meditacije. Slobodni će imati mogućnost za flert – iako to neće mimoići ni one u braku, nastojte da na tome i ostane.

STRIJELAC

Današnji dan će označiti veliki preokret u nekim poslovnim situacijama koje su bile u zastoju. Jeste da će se pokrenuti na mišiće, ali realizacija je sada nadohvat ruke. Partner pokušava da vam se približi i da ispravi neke svoje greške. Saslušajte ga.

JARAC

Tokom ovog dana shvatićete da možete prevazići neke probleme i prepreke i krenuti sa jačom realizacijom onoga što želite. Polako počinju da se pokreću situacije u poslovnom segmentu. To nije slučaj sa emotivnim, gdje danas može doći do jačih problema.

VODOLIJA

Brinete se, ali ćete ubrzo shvatiti da su te vaše brige bezrazložne. Informacije koje ste čekali dolaze i one su više nego povoljne po vas. Danas se mogu pokrenuti prvi dogovori u jednoj dosta ozbiljnoj budućoj saradnji. Komunikacija sa jednom osobom vas čini ustreptalima.

RIBE

Konačno su krenule najave posla ili dogovora koji ste očekivali. Takođe, otkrićete informacije koje su vam bile potrebne da biste riješili jednu situaciju. Drma vas jaka želja i nestrpljivost da što prije ostvarite kontakt sa osobom koju volite.

hayat.ba