Glumac iz “Karate Kid” kao da ne stari, postao i tema na društvenim mrežama: “Našao je fontanu mladosti”

Zanimljivosti

Uvek je izgledao mlađe od svojih godina

Zvezda filma “Karate Kid”, glumac Ralf Maćio, ove godine puni 63, ali sigurno je da ne izgleda tako.

Glumac je najpoznatiji po ulozi Danijela La Rusa u klasiku iz 1984. i nekim nastavcima koji su usledili. Tokom protekle tri decenije mnogi fanovi su uporno isticali da ovaj glumac jednostavno ne stari.

Naposletku i sam se za “People” dotakao teme svog mladalačkog izgleda.

– Slušajte, krivim svoje roditelje. Oboje izgledaju veoma mlado za svoje godine, a ja iz nekog razloga imam mladalačku energiju – jasan je bio glumac.

Priznao je da vežbanje i uravnotežena ishrana “ne škode”, ali misli da je blagosloven dobrim genima.

Američka zvezda imala je samo 22 godine kada je prihvatio ulogu učenika borilačkih veština Danijela. Igrao je Danijela u preostala dva filma u franšizi koja su objavljena 1986. i 1989. godine.

Ralf je kasnije ponovio ulogu Danijela u nastavku TV serije “Cobra Kai” 2018.

Glumio je u popularnoj seriji poslednje četiri sezone. Tokom godina pojavio se u mnogim filmovima kao što su “Goli u Njujorku”, “Pivska liga”, “Hičkok”, “Izgubljena mačka Korona”.

Takođe je glumio u TV emisijama kao što su “Ružna Beti”, “Zakon i red: zločinačka namera” i još nekim popularnim ostvarenjima.

Glumac rođen u Njujorku, uvek je izgledao mlađe od svojih godina. Imao je 22 godine kada je postao “karate kid” i već je bio oženjen i čekao je dete kada se pojavio kao student u komediji “Moj rođak Vini” iz 1992.

Maćio se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Filis (60), sa kojom ima dvoje dece.

O njegovim godinama i izgledu se najviše raspreda na mreži “X”, ali i na “TikToku”, gde su učestali videi koji pokazuju kako je izgledao tokom godina, ukazujući na to da niko nikada ne bi rekao da ima više 60 godina. Objave slične sadržine nižu se već godinama.

@way90syt

The Man that doesnt Age #90sNostalgia #80s #karatekid #cobrakai #fyp #fypシ #capcut #larusso #lawrence #80saesthetic #throwback #tbt

♬ Separate Ways (Worlds Apart) (Bryce Miller/Alloy Tracks Remix) – Journey & Steve Perry

Neka neko objasni kako, zaboga, Ralf Maćio ima 62 godine. Ovaj čovek nikada u životu nije izgledao u skladu sa svojim godinama. Izraz “stari kao fino vino” ovde nije primenljiv – jasna je jedna objava na mreži “X”.

– Ralf Maćio nije ostario sa 23 godine, izgledao je kao da ima 14, sa 30 je izgledao kao da mu je 18, a danas sa 62 izgleda kao da je u 30-im. Sjajni geni – primetio je još neko.

“Našao je fontanu mladosti”, “Želim i ja da doživim ovo”, “Uvek je izgledao mlado”, “Jedva da izgleda kao da ima 40”, su neki od komentara sa “TikToka” koji se nalaze na videima pod pojmom pretrage “ralph macchio does not age”.

(Ona.rs)