Otac petoro dece počinio masakr u porodičnoj kući: Ubio ženu i tri ćerke, pa sam policiji prijavio zločin

Svijet

Policiju je pozvao muškarac nešto posle 11 časova i rekao im samo kratko da mu je “žena ubijena”, nakon čega je prekinuo vezu

Majka i supruga Majeda Kasem (53) i njene tri ćerke, bliznakinje Halema i Zahia (25) i Hanan Kasem (24) ubijene su u masakru koji je počinio njihov otac u porodičnoj kući.

Otac petoro dece optužen je u nedelju da je ubio svoju ženu i tri ćerke u Čikagu, a ovaj zverski zločin je sam prijavio policiji.

Policiju je pozvao nešto posle 11 časova i rekao im samo kratko da mu je “žena ubijena”, nakon čega je prekinuo vezu, prenosi Daily mail.

“Muškarac je rekao da mu je žena ubijena, veza je brzo bila prekinuta, nije baš bio kooperativan”, rekao je dispečer.

Dispečer je nazvao ovu scenu “masakrom” jer je zatraženo da se u kuću pošalju još jedna kola Hitne pomoći.

Osumnjičini je zatečen na licu mesta i odmah priveden, a u kući je pronađen i pištolj.

Komšije su bile zatečene ovim događajem jer su ih znali kao “dobru porodicu sa svetlom budućnošću” jer pored tri ćerke imaju i dva odrasla sina koji su “prepuni ambicija”.

“Moja ćerka ih poznaje, išla je u školu sa najstarijim sinom, a zaposlila je sestre bliznakinje. Uvek je pričala kako su inteligentni i imaju visoke ciljeve u životu”, rekla je Šarlot Vajkus.

Nesrećni događaj se dogodio u gradiću sa oko 55.000 stanovnika koje se nalazi oko 50 kilometara jugozapadno od Čikaga. Ova pucnjava predstavlja najsmrtonosniji incident koji se dogodio u ovoj oblasti u skoro 20 godina.

(Telegraf.rs)