ĐORĐE DAVID SE OGLASIO POSLE SAOBRAĆAJKE Svi Detalji Nesreće U Kojoj Je Žena Izgubila Život: Udario Sam Ga Dok Je Šetao AUTO-PUTEM

Region

ĐORĐE DAVID SE OGLASIO POSLE SAOBRAĆAJKE Svi detalji nesreće u kojoj je žena izgubila život: Udario sam ga dok je šetao AUTO-PUTEM

Đorđe David, roker i član žirija „Zvezda Granda“, doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično nastradala jedna žena iz Severne Makedonije. On je otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

 

– Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije – priča Đorđe.

– Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom.

Đorđe ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

– Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala – rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Severnoj Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

– Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu – istakao je Đorđe i dodao da još ne može da dođe k sebi.

– Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još sam u blagom šoku, to je pakao – priznao je roker i otkrio u kakvom je on stanju.

– Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo – zaključio je Đorđe.

(kurir.rs/grand)