Lep, zgodan i zaljubljen: Sin Dragane Mirković prvi put pokazao devojku

Region

Marko Bijelić, sin folk dive Dragane Mirković i uspešnog biznismena Tonija Bijelića, bezobrazno je zgodan i pravi je magnet za pripadnice lepšeg pola koje, u to smo sigurni, čine veliku većinu njegovih pratilaca na Instagramu

Iako se ne oglašava često, Marko je odlučio da fanove nagradi nekim malim tajnama iz privatnog života, a povod je možda i današnji rođendan popularne pevačice.

„Srećan rođendan najboljoj majci na svetu”, napisao je uz zajedničku fotografiju sa Draganom, a potom nastavio da odgovara na pitanja koja su mu postavljali pratioci.

Tako smo, između ostalog, saznali da mu je mamina omiljena pesma „Pečat na usnama”, iz 2006. godine, i da će se pojaviti u Beogradu na njenim koncertima u Areni, zakazanim za 16. i 17. februar, nakon što ih je odložila posle smrti svekrve.

Beograd je i njegovo omiljeno mesto, otkrio je, a videli smo i koja bi kola voleo da vozi, iako poseduje čitavu kolekciju luksuznih automobila, koji parfem najčešće koristi, koji film mu je omiljeni („Južni vetar”)…

Pored četvorotočkaša, u slobodno vreme posvećuje se bildovanju tela, a rezultati su, moramo da primetimo, fantastični. Uz sve to, Marko ume i da svira klavir, a dostavio je i dokaz.

Ako ni sve to nije bilo dovoljno za zaključak da bi ga svaka majka poželela za zeta, dodajmo da sin Dragane Mirković studira prestižni SAE Institut u Beču.

Odgovorio je i na jedno privatno pitanje. Zapravo, dostavio je sliku. Jednog pratioca, mada pretpostavljamo da je u pitanju pratiteljka, interesovalo je da li ima devojku. Samo je pokazao fotografiju kako se drže za ruke. Dakle, devojke, više sreće drugi put...hellomagazin.rs