Deca Novaka Đokovića dobila skupocen poklon: Stefan i Tara presrećni, zaprepastićete se kad vidite o čemu je reč (VIDEO)

Region

Stefan i Tara konačno su posetili tatu Novaka Đokovića, koji se trenutno nalazi u Francuskoj, i krči sebi put do prvog mesta na Rolan Garosu. Deca su bila presrećna, a Novak je između treninga odvojio vreme za svoje mezimce i proveo je kvalitetno vreme sa njima, odveo ih je na utakmicu Pari Sen Žermena, ali tu nije bilo kraja iznenađenjima.

Deca Novaka Đokovića upoznali su fudbalske legende poput Mesija, Mbapea i Nejmara, a sa ovog nezaboravnog susreta poneli su i „suvenir“. Nejmar je Tari i Staefanu poklonio dresove njegovog tima dečje veličine, sa autogramima. Oni su bili presrećni zbog ovako vrednog poklona, a Novak je bio oduševljen potezom napadača Pari Sen Žermena.

– Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, tada smo se prvi put sreli. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan mnogo voli Mesija, Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, pitala me gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – rekao je Đoković sve o ovom nezaboravnom susretu uz osmeh.

Izvor: story.rs