Mirka Vasiljević pokrenula privatni biznis: Odabrala je unosan posao, vezan je za kuhinju

Showbizz

Iako je skoro pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, lepa glumica je ipak odlučila da svoje vreme posveti novom poslovnom poduhvatu

Glumica Mirka Vasiljević rad i izarađuje već od tinejdžerskih dana, a sada je došla pokrenula i privatni biznis sa drugaricom.

Naime, iako je pored poslovnih obaveza što se tiče glume, ali i odgajanja dece koje je dobila sa Vujadinom, mlada glumica odlučila je da svoja primanja udvostruči.

Iako je skoro pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, Mirka je ipak odlučila da svoje vreme posveti novom poslovnom poduhvatu.

Naime, Mirka je odlučila da se upusti u biznis sa jednom prijateljicom, sa kojom će praviti torte, jer su se odlično snašle i dobro im ide.

Kako se Mirka odlično snalazi u kuhinji i u nekoliko navrata je pokazala recepte za razne poslastice, ovo se čini kao logična poslovna odluka, prenosi “Hello”.

Da li će Vujadin sad morati da se malo više brine o deci, ostaje da se vidi, iako ne sumnjamo da će Mirka uspeti da odlično uklopi novi poslovni poduhvat sa porodičnim životom.

Podsetimo, Mirka Vasiljević dugo je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno.

(Telegraf.rs)