Vojaž u novoj pesmi pominje Cecu Ražnatović: Izrepovao strofu i “srušio” internet

Showbizz

Mladi reper je predstavio deo svoje nove pesme, a u jednom stihu spominje i Cecu

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž važi za aktivnog na društvenim mrežama, a naročito na platformi TikTok.

Pevač je sada podelio snimak iz sobe, gde je sa pratiocima podelio deo svoje nove pesme. Mihajlo se u jednom stihu pohvalio i time što mu je Ceca bila gost na koncertu:

– Ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio i u kraju kad me vide stvarno viču: “Alal vera!” Stvarno kad ti kažem ovde nema koga ne znam i na poslednji moj koncert brate došla je i Ceca – izrepovao je Veruović.

@voyage.808

WHATS UP GREECE 🇬🇷 OAED ON TOP #fyp #oaed #worldwide #voyage #snik #toquel #greece

♬ OAED VOYAGE VERSE – Voyage

Hangar Luke Beograd je 6. oktobra “goreo”, kada su Igor Panić Nući i njegov kolega Vojaž, održali zajednički koncert, gde su okupili mnogobrojne javne ličnosti.

Više od 7 hiljada najvernijih fanova svedočilo je prvom solističkom koncertu trep ikona pod nazivom “Balkan daje sve”, a Ceca je došla da podrži mlade kolege.

Njihov koncert je pratila iz prvog reda i, iako Ražnatovićeva peva drugu vrstu muzike, ona je znala sve njihove pesme i celo veče je neumorno igrala, zbog čega su mnogi bili iznenađeni.

Inače Vojaž je jednom prilikom za Telegraf.rs otkrio koja je šansa da snimi duet sa Cecom Ražnatović:

– Abnormalno mala, ja mislim. Zvezde tog nivoa uopšte ne gledaju na nas ozbiljno, ali bih želeo, naravno – naveo je reper, a izjavu poslušajte u snimku ispod.

Telegraf.rs