BIO BESKUĆNIK U DUGOVIMA DO GUŠE, A SAD SKLAPA POSAO OD MILIJARDU EVRA: Snimak Obišao Planetu I Dokaz Je Da Se ČUDA DEŠAVAJU VIDEO

Zanimljivosti

BIO BESKUĆNIK U DUGOVIMA DO GUŠE, A SAD SKLAPA POSAO OD MILIJARDU EVRA: Snimak obišao planetu i dokaz je da se ČUDA DEŠAVAJU VIDEO

Na društvenim mrežama kruži snimak izvršnog direktora softverske kompanije Forterro, Britanca Dina Forbsa, koji sklapa posao vredan milijardu evra, a potom slavi u suzama. Uspeh ovog čoveka je evidentan, ali mu nisu oduvek cvetale ruže. Dva puta se našao na ulici, bez krova nad glavom, neuspešno se bavio fudbalom, a onda se dogodilo čudo.

Forbs je prvi put postao beskućnik sa 14 godina, a zatim sa 17. Nagomilane dugove, koji su pritiskali njegovu porodicu, pokušao je da isplati igrajući fudbal, ali ni to nije pomoglo. Prvi put, familija je morala da se preseli u hostel, a drugi put se raspala, prenosi Unilad.

“Bio sam beskućnik i propali fudbaler koji je počeo da se bavi telefonskom prodajom kako bi isplatio dugove”, rekao je Forbs krajem 2022.

Nakon toga se zaposlio u kompaniji Forterro i vremenom napredovao do pozicije izvršnog direktora. Pre dve godine, softversku firmu kupio je Partners Group, a snimak kada je Forbs sklopio posao napravio je njegov prijatelj.

“Čovek je zatvorio posao vredan milijardu evra, ovo je suludo! Nivo elite”, čuje se na snimku.

Čim je prekinuo vezu, Forbs je prekrio lice rukama i prepustio se emocijama. Kasnije je rekao da su mu na teškom putu pomogli dobri ljudi.

Imao sam dosta sreće, ali sam se i trudio. Naučio sam da ustane i borim se. Ne trošim vreme na sažaljivanje samom sebe”, rekao je.

(Kurir.rs/Telegraf/T.B.)