“ZAMISLI KUPIŠ BRATU SANDUK I OBUČEŠ GA ZA SAHRANU…” Janjuš Prvi Put O Stravičnoj Agoniji Koju Preživljava, Zavladao MUK U Eliti

Showbizz

“ZAMISLI KUPIŠ BRATU SANDUK I OBUČEŠ GA ZA SAHRANU…” Janjuš prvi put o stravičnoj agoniji koju preživljava, zavladao MUK u Eliti

Nakon stravične porodične tragedije Marko Janjušević Janjuš vratio se u rijaliti “Elita”. Kada je cimerima saopštio razlog izlaska iz Bele kuće, zavladao je muk za crnim stolom.

– Kad su mi to rekli, to je nešto najgore što može da ti se desi u životu. Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk i da kupiš da obučeš brata da ga sahraniš…Razumeš?! Sahranjuješ brata, 27 godina, to je ono – rekao je Janjuš.

– To je strašno – rekao je Pablo.

– Lep kao slika. U studiju mi je baš bilo teško, jedva sam progovorio rečenicu, nikada nisam pričao o tome, eto, prvi put noćas. Moram da nastavim da živim, s bolom, s bolom, s tugom, s tugom…Ena je bila isto tu, ta dva tri dana, tu smo pozavršavali. Užas, šta da ti ja pričam. To mogu da razumeju ljudi koji su daleko bilo to doživeli i znaju kako je to i šta je…Pravo da ti kažem, zaspim noću negde oko dva, tri, probudim se oko šest ujutru i nema šanse da mogu da spavam. I onda uzmem telefon, drndam do deset dok se nešto ne počne dešavati i tako svaki dan. Kad te pita neko: “Šta bi voleo da ti se desi?”, a to je da te niko ne pozove na kapiju, da te ne pozovu i da ti ne kažu… – rekao je Janjuš.

Kurir.rs/Pink.rs