Ovo je sestra Sanje Kužet: Ima plavu kosu, a mnogi kažu da voditeljka i ona nimalo ne liče

Showbizz

Ono što malo ko zna jeste da Sanja ima i podjednako lepu sestru, ali su sušta suprotnost kada je fizički izgled u pitanju

Voditeljka “Zvezda Granda” Sanja Kužet nedavno je objavila srećne vesti, da je trudna po treći put i da čeka dečaka.

Mnoge je zaintrigirao voditeljkin privatni život, a posebno partner sa kojim već ima dvoje dece, a za koga nije zvanično udata.

Ono što malo ko zna jeste da Sanja ima i podjednako lepu sestru, ali su sušta suprotnost kada je fizički izgled u pitanju.

Dok je voditeljka godinama prepoznatljiva po tamnoj kosi, njena sestra ima plavu boju kose i gotovo da ne liče nimalo.

Njih dve su jako vezane, pa dosta vremena provode zajedno, a svojevremeno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija sa svojom sestrom i pokazala svima kako ona izgleda.

Sestre su se tada uputile na hiking u jednom nacionalnom parku u Rumuniji gde su uživale u aktivnostima i prirodi odakle je voditeljka ponela najlepše uspomene, piše Blic.

– Još jedno novo iskustvo – hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo. Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! – napisala je Kužet.

(Telegraf.rs)