Zola NEGIRAO aferu sa bivšom Zadrugarkom, ona pobesnela: “Pravi se lud, zna šta mi je PISAO”

Showbizz

Zola NEGIRAO aferu sa bivšom Zadrugarkom, ona pobesnela: “Pravi se lud, zna šta mi je PISAO”

Nakon što je bivša zadrugarka Anđela Milenković, poznatija kao Anđela Anakonda otkrila da se dopisivala sa Lazarom Čolićem Zolom te da ju je on zvao na ”bleju”, u medijima se oglasio i sam Zola koji je žestoko potkačio Anakondu, tvrdeći da ona želi da uđe u ”Zadrugu 5” preko njegove grbače.

– E ovako, pošto svako priča svoju verziju u svoju korist, a mene uvlače nepotrebno, iako sam htela da iskuliram, sad ću reći šta imam. Prvo, ne znam iz kog razloga je Ana spominjala mene i neko navodno blejanje sa Zolom, a tek ne znam zašto je prećutala glavni deo, a to je da je ona želela da bleji sa njim, i da ga je ona zvala sa mog Instagrama. Drugo, ne znam ni zašto se Zola pravi lud, kad on najbolje zna šta mi je pisao, a ako ne zna, nije problem da objavim. Treće, uopšte nisam isplanirala da uđem u Zadrugu, a kamoli preko njega. Nisam ja ta koja je spominjala ni njega, ni mene, ni Zadrugu, ni prepiske, ni išta slično, već Ana i Miljana. Prijatan dan – poručila je Anakonda na Instagramu.

– Takođe i Zola zna da je Ana sa svog profila poslala poruku, sad šta je pisalo ne znam. Poenta je da ja nisam želela da blejim i zbog toga i nismo blejali. Takođe sam novinarima rekla da mi je jako jadno da dajem prepiske, ali izgleda da ne mozeš drugačije sa ljudima koji te uvlače u priče koje te ne zanimaju. Dosta sam ja ćutala, da drugima ne pravim probleme, pošto nisam govno, pa i ovaj put htela da ispadnem fer prema njemu, ali izgleda da sa ovakvima ne može drugačije nego kako oni sa tobom tako ti sa njima – zaključila je Anđela.

Objektiv.rs