Bogdan Bogdanović ima novu devojku: Lepotica osvojila srce kapitena Srbije, isplivala fotka sa čamca

Zanimljivosti

Lideru Orlova odlično ide na terenu ove sezone u NBA ligi, ali je očigledno uspešan i srećan i van terena

Bogdan Bogdanović je ušao u ozbiljnu formu i igra najbolju sezonu u NBA ligi, što nesumnjivo raduje selektora Svetislava Pešića pred Olimpijske igre koje nas čekaju na leto.

Kapiten reprezentacije Srb ije je u sinoćnoj pobedi Atlante nad Oklahomom dao 23 poena uz 1 skok i 4 asistencije, a ove sezone često prebacuje 20 poena po meču i prosek mu je najbolji ikada – 17,7 poena uz 3,2 skoka i 2,7 asistencija.

Uporedo sa dobrom igrom na terenu, Bogdanu očigledno dobro ide i van njega i očigledno je srećan i zaljubljen.

Na društvenim mrežama je isplivala njegova fotografija sa devojkom koja je prava lepotica.

Bogdan inače retko kada objavljuje fotografije sa devojkama, tako je bilo i sa prethodnim devojkama, među kojima je bila i srpska teniserka Olga Danilović.

Bogdan je napravio selfi na čamcu, gde je u pozadini i njegova nova devojka Sara Radović.

Prethodno je Bogdan bio u vezi sa atraktivnom Britani Netom, američkom manekenkom i dizajnerkom, koja je bila prva pratilja u izboru za mis države Nju Džersi. Sa njom je išao i na svadbu Danila Galinarija u Italiji, ali očigledno veza nije potrajala nakon toga mnogo.

Sada je Bogdan ponovo srećan i zaljubljen, a očigledno da ova 21-godišnja devojka za njega nešto posebno, čim je objavio njenu fotografiju, pošto to izuzetno retko radi.

Čak jedno drugome komentarišu fotografije na Instagramu, a kada je Bogdan odgovorio na Sarino srce u komentaru, mnogima je sve već bilo jasno.

(Telegraf.rs)