RAZBILI SU PREDRASUDE O VJENČANJIMA ZIMI, A BAJKOVITI PRIZORI NA TREBEVIĆU KRIJU PRAVU AVANTURU

Zanimljivosti

RAZBILI SU PREDRASUDE O VJENČANJIMA ZIMI, A BAJKOVITI PRIZORI NA TREBEVIĆU KRIJU PRAVU AVANTURU

Iako mnogi za najsretniji dan u životu čekaju toplije dane, ovaj mladi bračni par pokazao je čari održavanja vjenčanja zimi, a usput su doživjeli i avanturu koju će pamtiti za cijeli život.

Iza sretnih trenutaka Nataše i Tomislava stoji bh. fotografkinja Maja Topčagić koja je ukratko ispričala kakve su se sve avanture sakrile iza njihovih osmijeha.

Maja je objasnila kako je na raspolaganju imala deset minuta da zabilježi fotografije, koje, moramo priznati, izgledaju kao da su se mladenci za njih namještali satima.

Imala sam svega 10 minuta za shooting mladenaca. Zaglavili smo se u dubokom snijegu i tako izgubili sat vremena – objasnila je Maja.

Na vjenčanim fotografijama ovjekovječeni su nesvakidašnji prizori, budući da su mladenka i njena sestra, zajedno sa mladoženjom i kumom pokušali izgurati automobil iz snijega.

Već tu možemo primijetiti da ova mladenka nije ona tipična. Nije je bilo briga što će se isprljati, smočiti ili pokvariti šminku i frizuru – stoji u objavi.

Inače, za kreaciju mladenke zaslužna je bh. dizajnerica Ena Dujmović i njen brend Plusminus fashion.

Iako su zbog incidenta s autom izgubili sat vremena, dobili su avanturu vrijednu prepričavanja. Njihova neobična priča mnogima se dopala, a u komentarima, pored toga da su fotografije fantastične, mnogi su se složili kako su ispale puno bolje od “planiranih”.

Baš zbog te priče i svih elemenata su posebne – jedan je od komentara.

hayat.ba