“Brena je šoumen, ja sam ozbiljan pevač”: Vesna Zmijanac se dotakla i Zorice Brunclik

Showbizz

“Što se tiče samog nekog rivalstva, to je više bilo kojoj je punija hala, da li meni ili njoj”, rekla je ona

Vesna Zmijanac nakon duže pauze vratila se na scenu, a sada se dotakla teškog perioda, karijere ali i koleginice Lepe Brene.

Vesna je najpre progovorila o zdravstvenim problemima i teškom periodu.

– Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje i junačim se i ne umem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično. Bila je pauza jedno izvesno vreme što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negde kad je pauza došla preko glave ja sam otišla da pevam i zaključila da još bolje pevam tako da sam odlično – rekla je pevačica.

Kako je dalje istakla, ne plaši se godina.

– Malo sam usporenija, recimo ako kipi kafa ja ne mogu baš da potrčim i u nekim tako stvarima sam sporija nego što sam bila pre pet godina. Pažljivija sam malo – istakla je ona.

Iz svakog ljunavnog brodoloma izašla je jača.

– Kažu mi ‘Vas obožavaju mlađi muškarci’. Pa naravno da me obožavaju mlađi kad je moja generacija umrla. Sada možete samo da me vidite sa nekom duhovnom osobom i da se desi neka duhovna ljubav. Ova ovako ne znam, mislim da nije više izvodljivo – zaključila je Zmijančeva.

Vesna je u mlađim danima važila za seks simbol.

– Ja nikada nisam ni znala da sam to. Kad ste to vi ni ne znate da ste to. To vas drugi tako deklarišu. Ja sam i sama bila moćna i velika u to neko vreme sa tridesetak godina – rekla je folkerka.

Mnogi nagađaju da je Zorica Brunclik kriva za razvod Vesne i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

– Nije Zorica krivac za moj razvod, nije niko kriv u stvari. Jednostavno se to ohladilo sve, nije bilo dece, on je mnogo radio u studiju, a ja sam znala da mogu mnogo više nego što sam tada bila i davala od sebe, tako da se tu negde razmimoišlo to sve – otkrila je ona.

Takođe, postojale su priče da je Vesna sabotirala Zoricu.

– Nije bio nijedan razlog. Ja sam tada već bila mnogo velika zvezda i nisam imala potrebu nikome da zatvaram vrata. U principu ja nisam takav čovek da se bavim time, to mi je gubljenje vremena baviti se podmetanjima – rekla je ona.

Možda u ljubavi nije imala sreće, ali živela je punim plućima.

– Ja sam inače ceo život bila nemirna i volela sam tako da bančim, da se družim, da sa Šabanom Šaulićem provodim noći i dane… Mnogo sam radila, ali sam i trošila. Volim to i dan-danas. Retko ko da na estradi to ne voli, ako neko dobro peva i ako je neko dobro veselje ne možeš da ne popiješ čašu vina i ne daš pare muzici. E ja sam to malo više radila – otkrila je Vesna.

Kako je dalje istakla, iako su mnogi nagađali da je pila, to ipak nije istina.

– Ne bih bila živa da je to tako baš. Volela sam i volim i danas kad radim i pevam da popijem čašu viskija ili čašu vina prosto ne mogu da pevam celu noć i gledam kako se svi vesele, a ja pijem čaj – ispričala je.

A na pitanje da li je kockala, rekla je :

– Nisam nikad kockala, nije mi bilo zanimljivo. Znala sam da odem, da me neko od kolega povede da gledam. Bude mi pola sata interesantno i onda mi postane dosadno. Sreća moja, samo mi je još to falilo na sve.

Vesna se dotakla i Lepe Brene.

– Ja sam uvek žalila što nisam šoumen kao Brena, nego sam ozbiljan pevač. Što se tiče samog nekog rivalstva, to je više bilo kojoj je punija hala, da li meni ili njoj. Ovako smo sasvim bile okej, i dan-danas smo – otkrila je pevačiča za “Una, due, tre”.

(Telegraf.rs)