MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POSVAĐALA S POPOVIĆEM PA ZAPRETILA NAPUŠTANJEM ZVEZDA GRANDA: Ti Si Senilan, Ne Pratiš Ništa! Haos U Emisiji

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POSVAĐALA S POPOVIĆEM PA ZAPRETILA NAPUŠTANJEM ZVEZDA GRANDA: Ti si senilan, ne pratiš ništa! Haos u emisiji

Marija Šerifović zapretila je Saši Popoviću da će napustiti Zvezde Granda nakon što se sukobila s njim u emsiji zbog takmičarke Lucije Lenardić (21) iz Đurđevca. Marija se naime iznervirala jer Popović nije reagovao kada je Lucija dobila panik taster od članova žirija.

– Ja više ne učestvujem. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku – rekla je iznervirana Marija, a Saša Popović ju je dodatno isporovocirao jer ju je odgovorio anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu, ne mogu ja 2016“, ja kažem OK, ali razmisli. Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom, sve do danas – ispričao je Popović i tako sve prisutne nasmejao, a onda je Marija doskočila:

– Ja moram da priznam da su tada Zvezde Granda dobile novu publiku i zaista lepo sarađujemo i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zaista potruditi da mi ovo bude poslednja godina u Zvezdama Granda – rekla je Marija, a Popović je konstatovao da to sluša već osmu godinu zaredom, a potom se osvrnuo na Dragana Stojkovića Bosanaca, za koga, kako kaže, ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

(Kurir.rs)