U ‘Ljubavi na selu’ Irenu nije išlo, sreću našla tek s Kameruncem: ‘Nadam se da ćemo uspjeti’

Region

Ime Irena Slopšek dobro je poznato gledateljima popularnog RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’. Ova simpatična natjecateljica već je nekoliko puta pokušala pronaći ljubav pred kamerama, a tako je bilo i u 16. sezoni ove emisije, koja je nedavno završila, kada je u završnici otišla na romantično putovanje s farmerom Radoslavom Biskupovićem.

No, unatoč tome što je upravo Irena bila Radoslavov izbor, ljubav se nije dogodila pa je dvojac svoju avanturu u ‘Ljubavi na selu’ završio u prijateljskim odnosima. Međutim, iako ljubav nije pronašla u emisiji, Irena je sada za RTL.hr otkrila kako se u njezinom životu ipak pojavio posebni muškarac.

‘Nadam se da ćemo uspjeti’
‘Ljubavi na vidiku ima. Upoznala sam čovjeka iz Kameruna koji mi odgovara po razmišljanju i dobroti, nadam se da ćemo uspjeti, a ako ne, onda bih se voljela ponovno prijaviti u ‘Ljubav je na selu”, otkrila je Irena.

Također, ispričala je i kako se više ne druži sa Suzanom, s kojom se sprijateljila u showu te da uživa u društvu svoje dvije dobre prijateljice.

Doček u posebnom društvu
‘Družim se s mojim curama Ines i Bahrom i to mi je najvažnije jer su obje predivne osobe i nisu dvolične’, istaknula je simpatična natjecateljica koja blagdane provodi u krugu najdražih, a za doček Nove godine ima već isplanirano druženje.

‘Novu godinu ću biti s mamom da nije sama jer svi moji idu negdje. Mama, pas, sarma i ja ćemo ispratiti ovu divnu godinu i ući u bolju. Divna mi je bila jer sam bila u najboljoj sezoni ‘Ljubav je na selu’ i proživjela puno lijepih stvari’, zaključila je Irena.

Borak.tv