Izabrana najlepša žena za 2023. godinu: Ostavila Margo Robi na 90. mestu

Zanimljivosti

Najlepša žena na planeti Nensi Džuel Mekdoni

Otkrivena je nova ranglista T.C. Candlera, kreatora popularnog izbora 100 najlepših lica godine.

Prema novom izdanju, najlepša žena na planeti za 2023. godinu, bar prema ovom izboru, jeste američko-korejska pevačica, glumica i voditeljka Nensi Džuel Mekdoni.

Nensi je zvezda k-popa, odnosno popularne južnokorejske muzike, a proslavila se žeskom pop bendu “Momoland”. Ova lepa 23-godišnjakinja rođena je u Južnoj Koreji, ali je odrasla u Americi, jer je njen otac Ričard Amerikanac. Međutim, vratila se u domovinu kako bi tamo završila srednju školu.

Kako prenosi “CNA Life Style”, prvu petorku najlepših žena kompletirale su i ruska influenserka i model Daša Taran, korejska pevačica Sana Minatozaki, holivudska glumica Gal Gadot i američka manekenka Džasmin Tuks, koja je prošle godine bila pobednica na ovoj listi.

Od zvučnijih imena na listi su se našli još i Arijana Grande koja je je na 79. mestu, britanska glumica Ema Votson zauzela je 83. mesto, dok je izuzetno popularna i prelepa australijska glumica Margo Robi tek 90. po redu na listi.

Na vrhu ovogodišnje liste najlepših muškaraca našao se američko-francuski glumac Timoti Šalame, dok je prošle godine bio na četvrtom mestu.

(Ona.rs)