Zorica i Kemiš slave unuki punoletstvo: Pola estrade se “sjatilo” na proslavi, a baka i deka pucaju od ponosa

Showbizz

Poslednjih dana 2023. legendarna pevačica i istaknuti umetnik organizovali su gala slavlje svojoj najstarijoj unuki Sari

Prva unuka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Sara, danas slavi 18. rođendan.

Tim povodom baka i deka organizovali su gala žurku u jednom restoranu u Beogradu, gde su okupili brojne prijatelje i članove porodice.

Poslednja godina donela je mnogo radosti Zorici Brunclik i Kemišu, pa su je tako na najbolji način polako i priveli kraju.

Poslednjih dana 2023. legendarna pevačica i istaknuti umetnik organizovali su gala slavlje svojoj najstarijoj unuki Sari.

– Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati. Ja sam bila prisitna na rođenju svakog svog unučeta a pošto je ona bila prva ovo veče je za mene posebno emotivno – rekla je folk zvezda, a Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju da on ponese harmoniku i da joj zasvira.

Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi a svi oni su uz orkestar Aleksandra Sofronijevića uživali u slavlju za pamćenje.

(Telegraf.rs)