JOVANA JEREMIĆ OTKRILA SVE O ODNOSU SA DRAGANOM: On Je Moj ZAŠTITNIK, Njegova Majka Je Čuvala Moje Dete Kad Je Bilo Bolesno

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA SVE O ODNOSU SA DRAGANOM: On je moj ZAŠTITNIK, njegova majka je čuvala moje dete kad je bilo bolesno

Jovana Jeremić pred sam kraj godine govorila je o izazovima sa kojima se susretala, ali i o ljubavi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem.

Čime te je osvojio Dragan?

– Brigom o meni. Važno mu je kako se osećam i da li mi je u toku dana teško. Žena koja ima ovakvu karijeru kakvu ja imam, ima mnogo izazova. Milion puta je lakše onim ženama koje su manje uspešne jer lakše da balansiraju. Dragan mi se našao pri ruci, on je moj zaštitnik. Moja ćerka Lea je pre nekoliko dana bila prehlađena, a Draganova majka ju je čuvala.

Po čemu se razlikuje od tvojih bivših partnera?

– Mnogo je jači, pre svega kao muškarac, zatim i kao biznismen. Organizovaniji je i spremniji da ženi poput mene pruži sigurnost.

Da li bi mogla da zamisliš život u Begaljici?

– Često idem u Begaljicu. Ne bih mogla tamo da živim, ali bih volela da imam vikendicu u Grockoj.

Da li razmišljaš o venčanju?

– Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije da su udam u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom “oparim” ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on “dopao šaka” ili kao što je meni “upala kašika u med”.

Da li priželjkuješ sina u 2024. godini?

– Ne, imaću sina, ali ne u sledećoj godini. Naredne godine sebi želim samo još veću karijeru, više novca, skupih stvari i putovanja. Sebi ću sina roditi tek oko 38. godine.

Da li si mesila hleb Draganu?

– Jesam. To mi ide odlično. Bila sam u njegovom pogonu u Zemunu, družila sam se sa njegovim pekarima i umesila ružu.

Šta bi mala Jovana Jeremić rekla ovoj danas?

– Da ne veruje ljudima iz najbližeg okruženja, da će moje najveće razočaranje biti ljudi koji su mi u krvnom srodstvu, a da će mi najveći prijatelji biti oni koji mi nisu porodica. Osim, naravno, mog brata i snaje, koji su mi pružili krov nad glavom kada sam se razvodila. Rekla bih sebi da ne računam na podršku roditelja. To je moja bolna tačka, ali naučila sam da živim sa tim. Imam roditelje koji su okrenuti jedno drugom i egocentrično gledaju na život. Sve sam morala sama, ali mi je Bog poslao svekrvu koja mi je očuvala dete. Sa druge strane, imala sam sreću pri izboru partnera, a niz se nastavio i sa Draganom. On je danas moj anđeo čuvar!

Šta ti je donela, a šta odnela 2023. godina?

– Donela mi je ljubav. To sam i pomislila u ponoć 2022. na 2023. godinu. Rešenje mog stambenog pitanja. Sada sam na pozitivnoj nuli. Naravno, tu je i unapređenje na poslu.

Šta očekuješ od 2024. godine?

– Želim da više uživam, da se posvetim sebi i da više putujem sa Draganom.

Da li si sujeverna i da li nosiš crveni veš u novogodišnjoj noći?

– Nosila sam ga i nosiću ga.

(Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M. J.)