“Ona mene nije prepoznala jer…” Aleksandra Prijović prvi put o susretu sa Karleušom, evo šta je prvo pitala

Showbizz

Pevačica progovorila o nedavnom susretu sa pop divom u jednom beogradskom restoranu

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je srela pop divu Jelenu Karleušu u jednom beogradskom restoranu, kada smo ih ekskluzivne uslikali zajedno.

Njih dve su tada kratko proćaskale, a Prija se sada oglasila o tom susretu i otkrila kako je protekao.

Ja sam se susrela sa njom u restoranu. Izlazila sam iz restorana i srela sam je i, kao uvek kad se sretnemo, pozdravim se, pitam “Kako si” – započela je priču Aleksandra i dodala:

– Pitam za njenu porodicu, meni je to potpuno normalno. Ja nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim ja pozdravim svakog. Jeste da ona mene nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je bio tu sa drugarima. Svratila sam tu i pozdravila ga, ona nije ni očekivala da će da me vidi – ispričala je mlada muzička zvezda za K1.

Podsetimo, ekskluzivne paparaco fotografije njihovog susreta su bile potpuni šok za fanove obe strane, pošto se prethodih meseci nije sticao utisak da imaju dobar odnos. Naprotiv.

– Delovale su kao da je među njima sve u redu, potpuno drugačiji utisak od onoga što se piše u medijima u poslednje vreme. Nisam siguran da li je susret bio dogovoren ili su se srele, jer kada sam ja stigao one su već bile tu. Aleksandra joj je nešto pokazivala na telefonu, to sam zapazio, ali stvarno ne znam o čemu je bilo reči – rekao je izvor za Telegraf.rs, koji se tada našao u restoranu.

“Da sam muško, vrtela bi me oko prsta”
Jelena Karleuša se na ovu temu takođe oglasila, putem društvene mreže Instagram.

– Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim “mac, mac” pristupom potpuno razoružaju! – napisala je Jelena.

– Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku – dodala je pop diva u svom duhovitom maniru.

(Telegraf.rs)