Radnica pekare izbola gazdaricu zbog duga od 47.000 dinara: Očevici kažu da je scena bila jeziva

Crna hronika

Radnica pekare juče je u Novom Sadu izbola gazdaricu, a kako saznaje “Blic” napad se dogodilo jer joj je šefica navodno dugovala novac. Inače, pekara ne radi od 5. decembra zbog duga za najam objekta.

Tragovi krvi su vidljivi i na trotoaru ispred pekare. Očevici opisuju da je scena bila jeziva, kao i da je ženi krvarilo oko.

“Radnica pekare je odmah ispričala policiji da joj gazdarica nije isplatila 47.000 dinara, kao i da nema šta da jede”, naveo je izvor “Blica”.

Kako navodi izvor pomenutog medija, držala je nož ispod rukava. Policija je viknula ženi da baci nož, što je ona i uradila.

“U Ulici Cara Dušana 33, ispred pekare, zatečena je žena sa povredom hladnim oružjem. Ubodna povreda nožem. Povređeno je žensko lice 1960. godište. Prevezena je u Urgentni centar u svesnom, hemodinamski stabilnom stanju. Prisutna je policija”, izjavio je “Blic” dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći.

Kako pričaju poznanici, napadnuta žena je imala problema sa dugovima. Radnici sa obližnjeg gradilišta su svedočili ovoj krvavoj drami, odmah su dotrčali i sprečili veću tragediju.

Izvor: blic.rs