Mala Melissa (2) koju je tražila cijela Njemačka je pronađena mrtva

Svijet

Mala Melissa (2) iz Njemačke, koja je nestala u nedjelju poslijepodne, pronađena je mrtva, potvrdile su vlasti.

Ronioci su u utorak ujutro pronašli tijelo dvogodišnje djevojčice iz okolice Sigmaringena. Melissa je nestala u nedjelju oko 17 sati, a potraga za njom trajala je više od 40 sati.

Nakon njezina nestanka pokrenuta je velika potraga, a mještani su je, unatoč malim izgledima za uspjeh, tražili tijekom noći.

U utorak ujutro deset ronilaca vratilo se u rijeku Laucher. Dežurala je i DLRG s čamcem i sonarnim uređajem. Pretraživali su pet kilometara dugu dionicu rijeke do ušća u Dunav kod Sigmaringendorfa. Otkrili su tijelo djeteta.

Bild javlja kako se sumnja da je djevojčica pala u rijeku nekoliko metara od kuće svojih roditelja.

“Pas tragač je nanjušio Melissin miris. Staza je završila kod rijeke”, rekla je glasnogovornica policije Daniela Bayer (44).

Melissini roditelji došli su iz Moldavije u Njemačku, a kako kažu mještani, obitelj se tamo doselila prije dvije godine.

Policija je zapečatila kuću, a detektivi osigurali dokaze. Policija i dalje pretpostavlja da je riječ o tragičnoj nesreći, nema dokaza o zločinu.

Roditelji su prijavili da je Melissa neopaženo otišla iz kuće u nedjelju poslijepodne. Nakon sat i pol bezuspješne potrage, policija je dojavljena oko 18:30 sati. novizivot.net