Jovana otkrila sve detalje o Draganu: “Bio je namenjen drugoj koleginici” – Ja sam preuzela inicijativu

Region

Kontroverzna oditeljka Pinka Jovana Jeremić sinoć je bila gost u emisiji “Ami G šou”. Između ostalog, govorila je o svom novom partneru, biznismenu Draganu Stankoviću, kada je otkrila kako su se upoznali.

“Pre godinu dana, na Božić. Ja sam se, ne mogu baš sve šta sam radila na praznik. Prvi put sam se udala na Đurđevdan, razvela sam se prvi dan posta, počela sam da radim na Pinku na Vliku Gospojinu i Dragan se uključio u program na Božić”, započela je voditeljka, a kada je pogledala snimak kada se on uključio u program na Božić, voditelj Ognjen Amidžić je pecnuo i rekao da joj se Dragan već tada udvarao.

“Dobro, on je iskusan i baš je dobar frajer. Jesam, ja sam odreagovala na njega, prokomentarisala da je zgodan čovek i da dobro izgleda. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, retko koji mi se dopadne, a privukao me je jer je iskren i ima dobru dušu, po tome smo se poznali”, rekla je Jovana i otkrila detalje upoznavanja:

“Zvala sam ja njega. Mi smo se posle toga sreli kod Dragana J. Vučićevića na rođendanu, primetila sam da je čovek koji jako lepo izgleda i on mi je rekao: “Ja sam onaj koji ti je za Božić poklonio dukat”. Otišla sam tada, ništa se nije desilo. Došla sam kod Dragana, dogovarali se, a on je zapravo Dragana namenio nekoj drugog koleginici i on kaže: “Hajde da izađeš sa njim, da se vidite”. Ona kaže: “Ja ne bih”, ona je stidljiva, povučena, kaže da ne bih. Ja samjoj rekla: “Je l’ se ne ljutiš da ja probam?”. Ona kaže da se ne ljuti, ja kažem Vučićeviću; “Zovi Stankovića, pitaj ga kada je rođen”, jer ja ne idem na sastanak ako ne znam horoskopski znak. On je lav, kao i moj bivši muž”, rekla je Jeremićeva i istakla da se ne šali, već da joj je to zaista važno.

“Ja se ne sprdam… Ja sam preuzela inicijativu i osetila sam potrebu da to uradim. Prvo smo se videli u četvrtak i onda jedan, dva, tri ili četiri puta i onda eto. Na četvrtom dejtu me je poljubio i tako i to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da nije ozbiljno, taj svoj ljubavni život zaista krijem i ne pokazujem ga javnosti dok nisam sigurna”, zaključila je Jovana.

Izvor: telegraf.rs