Anđela Veštica optužila zadrugara da joj je uplaćivao novac na sajtu za odrasle, pa joj tražio pare nazad

Showbizz

Starleta je sada doživela neprijatnost i to od strane tiktokera i bivšeg učesnika “Zadruge”

Starleta i bivša zadrugarka Anđela Veštica među prvima je počela da naplaćuje svoju intimu na sajtu za odrasle, a kako sama kaže, od toga odlično zarađuje.

Ipak, starleta je sada doživela neprijatnost i to od strane tiktokera i bivšeg učesnika “Zadruge” Dina Dizdarevića, koji se pretplatio na njen sadržaj, pa tražio novac nazad.

O svemu tome obavestila je javnost putem Instagrama i javno rekla o čemu se radi.

– Devojke, pazite se TikTokera u pokušaju, Dina Dizdarevića, koji se pretplaćuje na kanale, plaća kontent, pa traži novac nazad. Jadniče jadni – napisala je Anđela uz dokaz da ju je on prethodno blokirao.

– Džabe blok, lično ću se potruditi da svi znaju da sve i svašta tražiš na OF, a onda tražiš novac nazad. Devojke, zapamtite dobro ovu njušku.

Podsetimo, Anđela je među prvima od domaćih starleta otvorila profil na Onlifensu.

– Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. Ta platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih intimnih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je Anđela, pa dodala:

– Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao.

(Telegraf.rs)