DIVE ZAKOPALE RATNE SEKIRE! JK dugovala Didi Džej MILIONE, slala joj izvršitelje, a sad joj se Karleuša JAVNO zahvalila zbog OVOG

Showbizz

DIVE ZAKOPALE RATNE SEKIRE! JK dugovala Didi Džej MILIONE, slala joj izvršitelje, a sad joj se Karleuša JAVNO zahvalila zbog OVOG

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, zakopala je ratne sekire sa koleginicom Jelenom Karleušom. Naime, Kaleuša se javno preko Instagrama zahvalila Didi Džej što joj je pozajmila naočare za snimanje.

– Hvala @didijofficial za ove vintage silver mirror shield McQueen, moje su davno izgubljene – napisala je u objavi JK.

– Istina je da sam Jeleni pozajmila naočare i bilo mi je zadovoljstvo! Nemamo više nesuglasice i želim joj sve najbolje! Srbija je mala zemlja i svi treba da se podržavamo – rekla je za Kurir Didi Džej.

Ove naočare vintage silver mirror koštale su čak 3.900 evra, ali više se ne mogu naći ni kupiti.

Podsetimo, Didi Džej je tužila Karleušu zbog uvreda koje je izrekla na društvenim mrežama, koju je dobila na sudu. Kako su tada tvrdili advokati, JK je Dijani trebalo da uprati čak 4.000.000 dinara, slala joj je i izvršitelje. Međutim, epilog dugogodišnjeg sukopa je dobio prijateljski kraj.

Dijana je jednom prilikom za “Ekskluziv” rekla da će povući tužbu.

“Ja ću svoju tužbu povuci, šta je bilo, bilo je. Ne želim da se opterećujem takvim stvarima. Radim, gradim karijeru u Americi i Jeleni želim sve najbolje”,. rekla je tada Didi, a sad je sigurno da su zakopale ratne sekire.

kurir.rs/Lj.S.