“Zato je Novak jedinstven”: Teniserka pohvalila Đokovićevu hrabrost da to javno kaže

Region

I Andrea smatra da je Ivanišević trener godine

Rumunska teniserka Andrea Prisakariu stala je uz Novaka Đokovića i podržala je njegovu izjavu kada je u pitanju izbor za trenera godine!

Andrea nikada nije krila da joj je Đoković velika inspiracija, a na svojim društvenim mrežama stala je uz Novaka.

– Zato je on jedinstven. Način na koji se ne plaši da kaže očigledne činjenice. Način na koji komunicira sa nama, njegovom zajednicom ljudi koji ga vole i podržavaju. Zbog toga je najbolji od najboljih. Jer on govori i radi stvari na koje se niko drugi ne bi usudio – poručila je Rumunka i dodala:

– Mi svi znamo u stvarnosti ko je trener godine!

Podsetimo, Novak je bio iznerviran zbog toga što je ATP trofej za trenera godine otišao u ruke Darena Kejhila i Simonea Vagnocija, trenerima Jakina Sinera, a ne kod Gorana Ivaniševića.

– Čestitam Darenu i Simoneu na odličnoj sezoni sa Janikom Sinerom. Gorane, mislim da bismo morali da osvojimo sva četiri Grend slema, kako bi ti možda, ali samo možda, bio u prilici da osvojiš nagradu za trenera godine. Završili godinu na prvom mestu, tri Grend slema i završnog Mastersa… i pisanje istorije ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru – jasan je bio Nole u svojoj objavi.

Telegraf.rs)