Marija Šerifović objavila prvi snimak sa sinom: Provozala ga Los Anđelesom, pokazala kako uživaju

Region

Marija još uvek boravi u Americi, gde se maleni Mario i rodio, a sada posle prve fotografije objavila i privi snimak sa sinom

Pevačica Marija Šerifović početkom decmebra postala je majka, dobila sina Maria putem surogat majke, a sada ja na Instagramu objavila prvi snimak sa njim.

Marija još uvek boravi u Americi, gde se maleni Mario i rodio, a sada posle prve fotografije objavila i privi snimak sa sinom.

Pokazala je kako uživaju u Los Anđelusu, u prvoj šetnji.

Marija je snimala kolica u kojima vezi naslednika, kroz kvart los Anđelesa u kojem žive i samo stavila uz opis plavi emotikon srca.

U kolicima se mogu videti flašice, te je jasno da je pevačica krenula pod punom opremom, a takođe je dodala i emodži M&M’s bombona, i to u crvenoj i plavoj boji, što simboliše Mariju i Maria.

Podsetimo, Marija je srećnu vest objavila na Instgramu, kada je pored slike sa naslednikom, poručila:

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve.

Mario će sa majkom Marijom i bakom Vericom stići u Srbiju do kraja godine, s obzirom na to da je rođen 2. decembra.

Takođe, mnoge zanima ko je otac deteta Marije Šerifović, ali ona ne želi da otkriva.

– Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve – priča Marija i otkriva da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

– Baš tako. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj – rekla je Šerifovićeva koja je razrešila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku.

– I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj – rekla je pevačica, a na pitanje da li dečak liči na nju…

– Pa još je jako mali da bih mogla da procenim. Ima vremena za to – istakla je Marija i progovorila o tome kakav odnos ima sa surogat majkom.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede – rekla je Marija za Blic.

Marija Šerifović je otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku. Pre toga je i sama pokušavala da se ostvari u ulozi majke.

– Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor – ispričala je ona za Blic.

(Telegraf.rs)