„Uhvatila sam ga u prevari“: Seka Aleksić otkrila detalje iz privatnog života koje niko nije znao

Showbizz

Popularna pevačica posvećena je porodičnom životu, te rado govori o najlepšim momentima koje provodi u svom domu okružena najbližima.

Seka Aleksić je danas u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana.

Pevačica se redovno pojavljuje u javnosti sa svojim mužemi deli fotografije na društvenim mrežama, međutim, ranije nije medijski eksponirala svoje partnere.

Ona je sada u jednom potkastu progovorila o svojoj prošlosti i otkrila da je jednog svog bivšeg partnera uhvatila u prevari.

„Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama“, ispričala je pevačica, prenosi „Blic“ i dodala:

„Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Kako je ispričala Aleksićeva, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio Veljko, sadašnji suprug.

Da podsetimo, pevačica Seka Aleksić danas ima dva sina Jovana i Jakova, a svojevremeno je podelila svoju priču o borbi za potomstvo.

Kako je navela tada pevačica, išla je na vantelesnu oplodnju, a slušala je i savete svog duhovnika.

„Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija“, ispričala je svojevremeno Seka Aleksić.

nova.rs