“Ponudio je da brine o meni i mom detetu”: Jovana Jeremić otkrila kako se dečko milioner ponaša prema njoj

Showbizz

Voditeljka Novog jutra na TV Pink, Jovana Jeremić, obelodanila je vezu sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

O njihovom odnosu ne prestaje da se priča, a voditeljka je otkrila da ih je upoznao zajednički prijatelj Dragan J. Vučićević.

Ona je otkrila da je Dragan baš po njenoj meri, kao i da na njega može da se osloni u svakom trenutku.

– E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo – navela je Jovana za “Pink” i dodala:

– On je moja najveća životna ljubav, volela bih da on bude i doživotna ljubav. Ja krijem svoj privatni život, a Dragan je zaslužio da bude publikovan, on brine o meni, ponudio mi je drugu opciju, da mogu da se oslonim na njega, da ne moram da razmišljam da li imam za svoje dete. Mi žene koje smo jake i uspešne, šta će ti muškarac ako nisi srećnija i zadovoljna? Alfa žena traži alfa muškarca.

(Telegraf.rs)