KAD SVE SABEREM…’ Filip Car munjevitom brzinom za Pink.rs odgovorio na ŽESTOKU PROZIVKU Lepog Miće – ovaj ishod niko nije mogao da OČEKUJE!

Showbizz

Odlučio da spusti loptu!

Filip Car svojom objavom na Instagram storiju u kojoj je potkačio Lepog Miću oko poziva na njegov rođendan, podigao je ozbiljnu prašinu u medijima, pa se pevač brzo oglasio za Pink.rs i žestoko mu uzvratio na prozivke.

Međutim, mi smo odmah pozvali i Filipa, kako bi mogao da odgovori na sve što mu je Mića poručio, ali on nije bio raspoložen za nastavak rasprave, te je priznao da mu je Mića draži od 90% bivših zadrugara.

Mića je legenda, obožavam naše rasprave, orginalne su uvek. Zna on da se ja šalim i da bih bio počastvovan kad bi mi on bio gost na rođendanu, a kamoli zapevao. Bilo bi mi stvarno drago da dođe i privatno ću da ga pozovem, pa ako je mogućnosti da svrati sa društvom, jer on je uvek u dobrom društvu. Znam da ću mu falit u rijalitiju,a realno kad sve saberem draži mi je Mića od 90% njih, bar znaš uvek na čemu si sa njim i kako stvari stoje – rekao je Car

pink.rs