Aneli trudna s Janjušem?! Izjava njene sestre jasno govori šta misli o tome

Showbizz

Oglasila se sestra Anele Ahmić nakon izjave kako joj ciklus kasni, te su svi pomislili da je trudna

U emisiji “Pitanja gledalaca”, Aneli je otkrila da joj kasni ciklus, što je pokrenulo lavinu komentara, pa su fanovi ubeđeni da je u drugom stanju i da će Janjuš uskoro postati otac.

Nakon Aneline izjave gde su svi ostali u šoku, sada se oglasila Sita Ahmić i prokomentarisala spekulacije o njenoj sestri.

– Ne bih komentarisala – rekla je Sita kratko za Pink.rs čime je stavila do znanja da apsolutno nije ni srećna ni uzbuđena zbog potencijalne trudnoće njene sestre u rijalitiju.

Sita je ranijim izjavama isticala da ona, ali i njena porodica ne podržavaju vezu Aneli i Janjuša.

Podsetimo, nedavno je Marko Janjušević Janjuš rekao Jovani Tomić Matoroj, ali i javno priznao da je Aneli jedina žena koju je voleo nakon bivše supruge Ene.

– Da sam napravio nešto sa Aneli koju volim, ne bi mi bilo žao. Ja osećam šta znači kada voliš nekog. Matora, u braću ti se kunem, drugi put volim u životu. Prvi put sam voleo svoju ženu i ja sada volim. Da li me razumeš ti to? – istakao je Janjuš, pa dodao:

– Evo u dva brata ti se kunem… Druže, ja dva puta u životu volim, ovo mi je drugi put. Sreće mi moje… Ovo ostalo je boleština živa i sve što sam radio od života. Ja ti se kunem, da sam prevario ženu, a da sam ovako voleo, ja bih stao i rekao: “Je*iga, volim, izvini ali volim!”. Drugi put u životu volim, drugi put, da li si provalila koliko sam ja lagan? Tako je kako je, iskreno ti ovo kažem. (Telegraf.rs)