Srceparajuća objava Mihine ćerke na godišnjicu tatine smrti: “Nema na ovom svetu muškarca kao što si ti…”

Region

Samo ti i ja znamo šta jedno drugom kažemo svakog dana… – deo je njene objave

Viktorija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića, objavila je srceparajuću poruku na svom Instagram profilu, na godišnjicu smrti svog oca.

Njenu poruku prenosimo u celosti.

Danas se navršava godinu dana otkako si postao nevidljiv, tata. Da li si primetio da su mi ostala tri ispita do diplomiranja? I da svaki dan idem na posao sa strašću i posvećenošću? Da, istina je da mi je soba i dalje u neredu… Da, i dalje izgovaram previše psovki i ponekad mi se bokal polomi , kao što si govorio…

Ali, nadam se da si ponosan na mene, upola onoliko koliko sam ja ponosna na tebe.

Sada je dosta sa pisanjem ovde, samo ti i ja znamo šta jedno drugom kažemo svakog dana…

Hvala ti, tata. Nema na ovom svetu muškarca kao što si ti, imati te za oca je moja najveća sreća.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha)

Jedan od najvoljenijih srpskih sportista Siniša Mihajlović nas je napustio 16. decembra 2022. godine, posle lavoske borbe sa leukemijom u kojoj se nije predavao do poslednjeg časa i postao je simbol hrabrosti u čitavom svetu.

Kako bismo sačuvali od zaborava ovakvog velikana, Telegraf je u Mihinu čast napravio serijal posvećen njemu, u kojem smo razgovarali sa najbližim ljudima iz njegovog života.

Oni su nam otkrili nove detalje o Mihinom životu koje su znali samo porodica i najbliži, kakav je bio privatno, kakav je bio kao sin, otac, brat, suprug, prijatelj… A bio je najbolji, zato valjda svima i toliko teško pada činjenica da ga više nema.

Srbija mu se odužila dodeljivanjem najvišeg državnog ordena, Republika Srpska takođe, počasni je građanin Novog Sada, Zvezda je po njemu nazvala deo tribine na svom stadionu, ali sigurno je da fudbalska Srbija može i mnogo više da se oduži ovakvoj legendi.

O ovoj temi, ali i o mnogim drugima pričali smo u intervjuu sa njegovom bratom Draženom, koji je pred kamerama Telegrafa otvorio dušu i ispričao sve o Sinišinom detinjstvu, karijeri, sudbonosnim događajima, kako su dva rata uticala na njega, kako je brat od ujaka hteo da mu ubije roditelje dok je igrao finale u Bariju, a kome je prethodno spasio oca iz zatočeništva kod Arkana. Pričao je i o najtežoj temi, borbi svog brata sa leukemijom, od momenta kada je to saznao, dok se lečio i dok se borio do zadnjih dana, podršci koju je dobijao sa svih strana, među kojima je bio i Novak Đoković, koji ga je posetio u bolnici u Bergamu, a da je ostavio svoju suprugu i decu da ga čekaju u avionu.

(Telegraf.rs)