Kaliopi poslala poruku punu ljubavi Mariji Šerifović nakon što je dobila sina: Ove reči “miluju” dušu

Showbizz

Pokazala koliko je voli i podržava u ovom važnom trenutku

Makedonska zvezda Kaliopi obratila se našoj pevačici i jedinoj srpskoj pobednici na “Evroviziji”, Mariji Šerifović, nakon što je postala majka.

Šerifovićeva se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi uz pomoć surogat majke, koja je rodila dečaka Maria, na klinici u Los Anđelesu.

Brojne prijatelje i kolege iznenadila je ova vest. Mnogi nisu ni znali da Marija radi na tome da postane majka, a jednu od najlepših poruka uputila joj je upravo Kaliopi.

– Marija, drago biće… Sada imaš svoj svemir – napisala je makedonska pevačica i stavila emotikon za beskonačnost, kao i crveno srce.

Osim nje, oglasile su se mnoge poznate ličnosti. Poruka koja je izazvala posebnu pažnju je od Džejle Ramović.

– Da je živ i zdrav – kratko je napisala Džejla u komentaru ispod prvog snimka sina Marije Šerifović i dodala emotikone, dva plava srca.

Ovu divnu vest su sa srećom su dočekale i pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, njena ćerka Anastasija Ražnatović, kao i trenutno mlada najpopularnija muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Sve tri zvezde su na isti način reagovale na objavu, tako što su je lajkovale i pokazale da podržavaju Mariju koja se tek ostvarila u ulozi roditelja.

(Telegraf.rs)