Najzgodniji Jokićev saigrač dolazi u Srbiju na leto, najavio je vreli provod u noćnom životu!

Showbizz

Nikola će mu pokazati čari noćnog života u Srbiji

Jedan od najboljih košarkaša do Nikole Jokića i bez ikakve sumnje najzgodniji saigrač u Denver Nagetsima, Majkl Porter Džunior je najavio kako će on biti specijalni gost našeg centra narednog leta u Somboru.

Pričao je za “Bličer Riport” kako očekuje ludi noćni život i kako ne može da veruje kako Nikola uspeva da ne pipne loptu preko leta, a opet postaje bolji igrač.

– Definitivno više voli konje nego košarku. To je najbolji način da to kaže. Odemo na trening i pripremamo se za trening u kampu za obuku, šta god. I na svom telefonu gleda konjske trke. A onda je takav Gordon kao osoba. Znate, on je vrhunski saigrač. On je bezbrižan tip, sam će putovati i van sezone. Tako da znam da je navukao Jokića i znam da su se dobro proveli tamo u Srbiji. Obojica su kao jedinstveni momci Jokiću, cela međusezona je u Srbiji, piju pivo i gledaju konje kao da valjda nije dirao košarku cele van sezone i nekako se oporavio i onda je Gordon samo super saigrač. On je prosto slobodnog duha pa je kad je povukao Srbiju. Pa mislim da ću pokušati da izađem tamo sledeće godine. A vidi šta je tamo dešava – objasnio je Em Pi Džej.

“Znači definitivno ideš?”, upitao ga je jedan od voditelja podkasta.

– Ja, hoću da idem da proverim, samo da vidim… Trener, on mi kaže da je zabavno tamo. Kaže, noćni život je mnogo bolji nego ovde. Pa idem da se pojavim sa Jokićem – dodaje Porter.

Nakon nezaboravnog leta koje je Eron Gordon proveo u Srbiji, nema nikakve sumnje da će mnogi saigrači želeti da budu deo druženja sa Jokićem preko leta, ali ne smemo zaboraviti na obaveze koje će potencijalno imati oba igrača sa svojim nacionalnim timovima, s obzirom na predstojeće Olimpijske igre.

Majkl Porter Džunior je ove sezone odigrao 25 utakmica i za skoro 32 minuta u proseku beleži 17 poena, osam skokova i skoro dve asistencije po meču.

(Telegraf.rs)