Mama progovorila nakon smrti sina (3) kojeg je udario auto: “Dala sam sve od sebe…”

Svijet

Mama je progovorili nakon smrti svog trogodišnjeg sina, koji je poginuo nakon što je u nedjelju uletio u promet na Floridi.

U objavi podijeljenoj na GoFundMe stranici pokrenutoj za obitelj, baka Caydena Dennyja podijelila je Facebook objavu dječakove majke, koju je također udario auto dok je pokušavala zaustaviti sina.

“Kao što većina vas zna, Johnny Denny i ja tragično smo izgubili našeg sina Caydena u nedjelju navečer. Ne mogu ni izraziti kako se sada osjećam osim prazno”, napisala je mama Cassie u poruci.

“Sve što stvarno znam je da sam dala sve od sebe da ga spasim”, dodala je Cassie. “Sve se dogodilo jako brzo.”

Nadalje je rekla da dok se njezino tijelo “oporavlja”, nije sigurna hoće li se njezino srce ikada uspjeti oporaviti.

“Trenutno proživljavam svoju najgoru noćnu moru. Želim svima zahvaliti na podršci i lijepim riječima”, nastavila je. “Molim vas, čuvajte mog dječaka u svojim molitvama. Ako je itko od vas poznavao Caydena, znate koliko je svjetla unosio u svaku prostoriju. Shrvani smo!”

Policijska uprava Melbournea priopćila je u ponedjeljak da su tri osobe – uključujući 31-godišnju mamu i njezinog trogodišnjeg sina – izašli iz vozila “parkiranog prema jugu u središnjoj traci” Dairy Roada malo prije nego što je dječak uletio u promet.

Mama je pokušala zaustaviti dijete

U promet se uključio trčeći iza prikolice koju su vukli, priopćila je policija.

Mama je “pokušala zaustaviti dijete” neposredno prije nego što ih je oboje udarila Honda Pilot iz 2009. koja se kretala prema sjeveru Dairy Roadom malo prije 20:30 po lokalnom vremenu.

MPD je rekao da su dijete i njegova majka zadobili “ozbiljne” ozljede kao posljedicu nesreće. Dodatne informacije o njezinim ozljedama nisu javno objavljene.

Trogodišnjak je kasnije proglašen mrtvim. Policija je u ponedjeljak priopćila da je nesreća još uvijek pod istragom.

Obiteljski prijatelj koji je pokrenuo zasebni GoFundMe nakon smrtonosnog incidenta, rekao je u objavi na Facebooku da će se javna komemoracija za Caydena održati u Pelican Parku na Satellite Beachu u petak u 13 sati

“Svi su pozvani da prisustvuju i žale zbog gubitka ovog dragog mladića”, rekao je, dodajući da je “zadivljen izljevom podrške zajednice”.

Od srijede ujutro, obje GoFundMe kampanje prikupile su preko 20.000 dolara za troškove pogreba.titox.net