Ocu pozlilo kada je ugledao sina i snahu mrtve: Bračni par se ugušio u stanu

Region

Igor Nešić (41) i njegova supruga Branka (38) preminuli su u svom domu, a ocu je pozlilo kada je ugledao sina i snahu mrtve.

Ogromna tragedija dogodila se u niškom naselju Branko Bjegović gdje su u noći u snu umrli supružnici Igor (41) i Branka Nešić (38), inače poznati Tiktokeri. Pretpostavlja se da su se Nešići ugušili tijekom noći od trovanja plinom, koji su koristili za grijanje i kuhanje.

Tragedija se dogodila 27. studenoga, a tijela je u sobi pronašao Igorov otac, kada je oko podneva nakon obavljenog posla u gradu došao kući.

Borili su se za potomstvo
Branka je bila domaćica, a Igor je radio preko posredničke firme u okviru Duvanske industrije Niš. Kuća u kojoj su živjeli je u izgradnji, tek stavljena pod krov, u hodnicima su još građevinski materijali. Nakon tri godine braka izvantjelesnom oplodnjom su željeli dobiti dijete.

Igorov brat Saša je za Kurir ispričao da su njegovi brat i snaha spavali jedno pored drugog u svojoj sobi i tako preminuli.

Prema njegovim riječima, Branka i Igor su bili stvoreni jedno za drugo.

– Otac i ja smo im nedavno predlagali da se griju na šporet na drva, ali njih dvoje su rekli “ovako na plin je ekonomičnije i čistije”, tako da smo to ispoštovali. O tom plinu i grijanju je isključivo Igor brinuo. Igor i Branka su bili sjajan bračni par – objašnjava Saša.

Igorov brat kaže da je bio užasnut kada je došao kući s posla i saznao za obiteljsku tragediju jer mu otac nije javio, vjerojatno da se ne uznemiri zbog bratovljeve smrti. Igor i Branka su zajedno sahranjeni 29. studenoga.

novizivot.net