Prija će večeras održati prvi od pet koncerata u Zagrebu

Region

Prija se u ponoć oglasila iz Zagreba: Bez trunke šminke, ljubi je njena životna podrška

Pevačica Aleksandra Prijović stigla je u četvrtak, 30. novembra, u Hrvatsku, gde je očekuje pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Nakon što se smestila u hotel, Prija je posetila upravo Arenu gde je imala probu, a u jednom trenutku zabeležila je i momenat sa majkom Borkom.

Borka i Aleksandra pozirale su usred prazne Arene i to dok je pevačicu majka ljubila u obraz.

Prija će večeras održati prvi od pet koncerata u Zagrebu, a iako je prodala pet Arena, karta više se traži čak i sada. Juče je isplivao oglas gde se čak jedna karta za Prijin koncert prodaje za 120 evra.

Podsetimo, Prijina majka Borka nedavno je dala ekskluzivni intervju za naš portal, gde je otkrila koliko je ponosna na ćerku.

– Prvenstveno, trijumf je imati tako divno dete. Tako odgojiti jednu devojčicu… U stvari, ona je uvek moja devojčica, a sada je odrasla žena. Ja sam najviše ponosna kao roditelj na njen karakter i na njen odgoj, što me čini mnogo srećnom, a pored svega toga naravno i njen uspeh – rekla je ona za Telegraf.rs.

Kako nam je rekla, ona je odmah znala da će Aleksandra biti zvezda.

– To je bio trenutak kada su mi je doneli u porodilištu, kada sam je videla. Jednostavno, ja ne znam da opišem… Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve reči koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: “Rodila sam moju zvezdu”. To je prva reč bila koju sam ja rekla kad sam videla moje dete. Tako da, ona je za mene zvezda od rođenja – otkrila nam je Borka.(Telegraf.rs)