Mog Brata Više Nema”: Ovo Je Radnik (33) Koji Je Jučer Poginuo U Sarajevu

Region

Mog brata više nema”: Ovo je radnik (33) koji je jučer poginuo u Sarajevu

U sarajevskoj Općini Ilidža jučer je poginuo 33-godišnji radnik Imer Karičić, saznaje portal “Avaza”.

Nesreća se desila u krugu jednog preduzeća u ulici Tvornička. Smrtno je stradao muškarac, koji je 1990. godište. Ljekari su 9:50 sati konstatovali smrt. Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac, njega je obavilna uviđajna ekipa i sudski vještaci – kazala je jučer za portal “Avaza” Mersiha Novalić, portparol MUP-a KS.

Mog brata više nema i nikad se niko više ovakav neće ni rodit da ga dragi Allah u lijepi dženet uvede među najbolje jer to i zaslužuje”, “Jednom brat, uvijek moj jedini brat” su samo neke od poruka.

Drage kolege i čitatelji, sa velikom tugom vas obavještavamo da je naš prijatelj i klubski kolega Imer Karičić danas 29.11.2023. tragično izgubio život. Podsjećamo da je svojim učešćem i zalaganjem u radu kluba Imer ostavio neizbrisiv trag na nas i naš klub kao i na bosanskohercegovačku automoto scenu. Ovim putem žeimo da uputimo riječi saučešća i utjehe Imerovoj porodici i želimo vam da smognete snage da prebrodite ovu strašnu tragediju.Imere, bio si i ostat ćeš dio nas – naveli su. (eks.ba)