DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: Blizanci nerviraju partnere, Strelčevi se bore sa egom

Zanimljivosti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN
Danas budite pametni, strpljivi i dobro izanilizirajte svaki potez. Ovaj dan donosi mnogo mogućnosti, ali su i opcije za greške i propuste otvorene, zato uključite racio a ne impuls. Zato je impulsivnost dobra u vasim emotivnim relacijama, jer ćete iznenaditi partnera inicijativom.

BIK
Dosta toga vam je na pameti tokom dnašnjeg dana, pa ćete imati problem usklađivanja sa saradnicima. Osobe oko vas će vas dekoncentrisati, pa se dobro organizujte da ne biste napravili grešku. Imate osećaj da su neke stvari suviše statične u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI
Neke stvari ćete danas morati da ispravljate u hodu. Na svu sreću, pa ste dosta ubedljivi i umećete da animirate druge da vam priteknu u pomoć. Suviše ste usmereni na sebe i ne primećujete da partneru neke stvari smetaju kod vas. Spustite se malo na zemlju.

RAK
Bićete dosta kritički nastrojeni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Ne stvarajte pogrešnu sliku o sebi svojim trenutnim (ne)raspoloženjem. Danas možete napraviti greške u odnosu sa voljenom osobom. Pokažite joj ljubav i ne uznemirujte je svojim impulsivnim ponašanjem.

LAV
Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate nameru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je vrlo intenzivno, možete čak iznenaditi partnera inicijativom.

DEVICA
Moguće je da ste obećali da ćete nešto završiti i to potpuno smetnuli sa uma. Nije vaš običaj da kršite obećanja, jer ih čak i ne dajete tako lako, ali suviše ste bili obuzeti drugim stvarima. Popravite ovaj nepovoljan utisak i potrudite se da ostvarite obećano.

telegraf.rs