NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 29. APRILA! Device u TAJNOJ vezi, Rakovima skladan porodični život, a evo koji znak je STIDLJIV

Zanimljivosti

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Blizancima donosi puno komunikacije i dopisivanja, ali i dilema na emotivnom planu. Ova planetarna pozicija najviše će odgovarati Blizancima, Vagama i Vodolijama.
OVAN
Vi ste i inače skloni avanturama, a u ovom periodu imate prilike da doživite stvari koje će dodatno stimulisati vašu avanturističku prirodu. To će izazvati i želju da doživite nešto novo i na planu ljubavi.

BIK
Bićete vrlo zainteresovani za sve što se može nazvati životnim zadovoljstvom, pa tako i za ljubav, pogotovo njenu fizičku komponentu. Ipak, seks neće biti jedino što vas interesuje, već i to da zajedno sa partnerom uživate u životu.

BLIZANCI
Sledi vam još jedna nedelja u kojoj ćete se dobro zabavljati i biti odlično raspoloženi. Bićete vrlo usmereni na sve što ima veze sa ljubavlju i zabavom, zbog čega će trpeti neke druge oblasti vašeg života, ali će vaš ljubavni život cvetati.

RAK
Ovo je dobar period za one koji imaju porodicu, jer obećava lep porodični život. Zabava u kući, smeh, deca. Sve to će biti u centru vašeg fokusa naredne nedelje. Ako ste sami, težićete tome da nađete nekoga s kim možete da započnete zajednički život.

LAV
Iskombinovaćete privlačan izgled sa magnetskom energijom koju posedujete i bićete neodoljivi. Primetićete da vam popularnost u društvu raste i da svi misle da ste nešto posebno. Moguće je i da doživite uspeh koji će vas učiniti neodoljivim/om.

DEVICA
Moguće je da ćete doživeti tajnu vezu ili tajnu aferu. Imaćete potrebu da se skrivate i da sačuvate svoju ljubav od sveta i problema svakodnevnog života, tako će vam sve biti uzbudljivije. Ipak, imajte na umu da to ne može dugo trajati.

VAGA
Vaš šarm će biti na vrhuncu i obezbediće vam prilike da nađete ljubav ako već niste. Ipak, preterana sklonost prema flertu bi mogla da vas košta ako ste već u vezi. Mnoštvo prilika u sferi ljubavi će vas totalno razmaziti.

ŠKORPIJA
Ovo je vreme za pravljenje planova i razgovore o budućnosti koji se vode sa izabranom osobom. Pozitivna atmosfera će vas ispuniti optimizmom i zato ćete misliti da je moguće da se svi vaši snovi ostvare kada je ljubav u pitanju.

STRELAC
Pratiće vas dobra sreća u ljubavi. Imaćete posebno dobru komunikaciju sa partnerom ili pak sa nekim ko vas interesuje, zbog čega ćete uživati u harmoničnoj vezi ili ostvarenju vaših očekivanja kada je ljubav u pitanju.

JARAC
Vaš život neće biti tako uzbudljiv i pun dešavanja kao što je bio u prethodnom periodu, ali to ne znači da nećete imati sreće u ljubavi. Sad je samo došlo vreme da ljubav tražite ne na mestima zabave, već među ljudima s kojima imate profesionalni kontakt.

VODOLIJA
Naredne nedelje ćete sigurno čuti izjavu ljubavi od nekoga. Ako ne od partnera, onda možda od nekog drugog, ali ljudi će vam svakako biti naklonjeni. Zauzvrat, i vi ćete biti inspirisani da pokažete svoja osećanja.

RIBE
Vaša stidljivost će biti vrlo naglašena ove nedelje, zbog čega bi mogle da vam propadnu neke prilike za ljubav koje će se ukazati. Vi ćete sanjati o nekome ko je daleko ili nedostižan i nećete biti u stanju da vidite ono što vam sudbina pruža na tacni.

informer.rs