Maja Berović priznala da je bila privedena: “Reći ćemo da to nije ništa strašno…”

Zanimljivosti

“Jedne prilike na autoputu policija je privela mene i mog supruga jer je on vozio. Kako smo bili zajedno, morala sam i ja da idem sa njim u stanicu…”

Pevačica Maja Berović priznala je da je bila privedena sa suprugom Alenom, kada su od strane policije zaustavljeni zbog prekoračenja brzine.

– Jedne prilike na autoputu policija je privela mene i mog supruga jer je on vozio. Kako smo bili zajedno, morala sam i ja da idem sa njim u stanicu. Prekoračili smo brzinu, reći ćemo da to nije ništa strašno – istakla je pevačica za “Blic dan”.

Podsetimo, Maja je pre nekoliko dana bila gošća u Telegrafovom podkastu “Petkast”, u kojem je iskreno pričala o detinjstvu, odrastanju i trenutku kada je ostala bez oca.

Moj otac je umro od srčanih problema i ta tragedija nema nikakve veze sa ratom. Sećam se bila sam jako mala i odmah sam nekako znala šta se desilo. Imala sam tri i po godine. Sećam se dana kada je on umro. Meni su rekli da je otišao u bolnicu da primi bocu i da će mi doći. Međutim, ja sam to negde znala, znala sam da on prosto neće doći. I nekako sam se saživela sa tim. Kad si dete, prosto ne razumeš, ali saživiš se sa tim da te osobe nema, da neće doći i da ti sa gubitkom nastaviš da živiš – priznala je Maja.

– Moram da kažem za sebe da mi je jako žao što sam morala tako rano da sazrim i prosto sam odrasla preko noći. Život te natera da sazriš sa sedam godina. Volela bih da sam kao i sve moje drugarice mogla da budem opuštena, da se igram sa lutkama i da mi život bude dečiji, da imam taj dečiji svet. Često volim da kažem da sam sve svoje poteškoće i nedaće pretvorila u vrline i u nešto što je meni dalo snagu da ja budem nešto u životu. Zaista iz svih loših stvari koje su mi se događale sam izvukla neku pouku i pretvorila ih u pesmu – istakla je pevačica.

(Telegraf.rs)