Beba nije mogla pričekati mamu da je rodi u bolnici – potpuno ju je iznenadila

Zanimljivosti

Svi smo čuli izreku “Vrijeme je sve”, i to ne može biti istinitije! Samo pitajte ovu majku iz Ohija čije je vrijeme porođaja bilo… definitivno zanimljivo.

Njezino dijete nije čekalo da mama stigne u bolnicu. Odlučila je doći na ovaj svijet u svoje vrijeme – čak i ako to znači da će biti rođena na vlastitom prilazu.

Alyson Michael rekla je da je počela osjećati bolove u trbuhu u 1:30 u noći. Već kao majka trojice dječaka, znala je kako se osjećaju porođajni bolovi, a oko 3:20 ujutro počela je s aktivnim trudovima. Krenula je silaziti u prizemlje u nadi da će ona i suprug moći otići u bolnicu, no njezina kći imala je druge planove.

“Bila sam na vratima spavaće sobe i tada sam to osjetila i rekla sam: ‘Nazovi hitnu i odvedi me dolje’, i tada sam znala da nećemo uspjeti”, rekla je Alyson. “Htjela se pojaviti. To je sigurno. Ima tri brata s kojima mora držati korak.”

Alysonin suprug, John Smith, nazvao je 911, a zamjenici okruga Medina pomogli su joj dok je čekala četveročlanu ekipu iz Westfield Fire and Rescue. Kad su stigli, jedan od vatrogasaca i hitna pomoć Brandy Crall dobili su poruku koja je glasila “4. BEBA.”

Ta je poruka bila preduvjet za mogući porod. Brandy je bila spremna i usredotočena na to da Alyson održi mirnom dok se pripremala dočekati svoje dijete.

“Sigurno smo uspostavili kontakt očima i ona je rekla: ‘Dobit ću ovo dijete’,” rekla je Brandy.

Pomogla je majci do kola hitne pomoći koja su bila na prilazu, ali beba je vodila glavnu riječ.

Podigla sam joj spavačicu i tamo je bila bebina glava.”
“Još je stajala”, rekla je Brandy. “Nismo je uspjeli dovesti u ležeći položaj. Podigla sam joj spavačicu i tamo je bila glava.”

Bilo je to pitanje nekoliko minuta i Clara Mae Smith je debitirala – uhvatila ju je Brandy. Imala je nešto manje od 2,3 kg.

“Čim sam pomaknula vrpcu, pala mi je pravo u ruke”, rekla je Brandy. “Pogledala sam na svoj monitor i vidjela 3:47! Vrijeme rođenja! To je bio vrhunac moje karijere. Apsolutno ništa ne nadmašuje.”

omoćnik glavnog vatrogasca Jeff Hall prerezao je pupčanu vrpcu, bolničar DeAnte Taylor nadgledao je porod bebe, a službenik za sigurnost Dave Young odvezao je Alyson i Clare u bolnicu.

Iako je svaki hitni poziv drugačiji, porođaj djeteta na prilazu u kući definitivno je bio neočekivan.

Alyson je rekla da još uvijek obrađuje ovu činjenicu, ali je vrlo zahvalna onima koji su prvi reagirali.

“Oni definitivno imaju ulogu u Clarinom životu. To je sigurno,” rekla je Alyson . “Definitivno je čudo da se dogodilo tako kako se dogodilo.”

novizivot.net