„Njega vijaju devojke a ja ljubomorna, treba da pevamo duet – ja neću, pa nas onda mire“: Aleksandra Bursać otkrila detalje burne veze sa Jocom Stefanovićem

Region

Popularna pevačica bila je gošće emisije „Ispovest“ u kojoj je progovorila o brojnim životnim temama.

Aleksandra Bursać govorila je o privatnom životu i karijeri, pa se prisetila početka i učešća u takmičenju „Zvezde Granda“.

Naime, pevačica je karijeru započela u ovom popularnom formatu, a ovaj period obeležila je i veza sa kolegom Jocom Stefanovićem.

Pevačica se prisetila kakav je bio osećaj kada je prvi put stala na veliku scenu i zapevala u „Zvezdama Granda“.

„Bojala sam se, imala sam 16 godina, nisam ni želela da idem jer mi je to bilo stresno, ali mama i očuh su me naterali. U Grandu su nas svi prihvatili kao svoju decu, a sada kada bi trebalo da se prijavim ne znam šta bih uradila jer je sada žiri strog“, rekla je Aleksandra, pa se prisetila turneje koju su imali nakon završene sezone:

„Bilo je super, nas 12 izađe, pa šta ćemo da pevamo, pa se dogovaramo, to je bila grupa koja se dogovara za sve. Sve je bilo drugarski i to se videlo, mi se nismo razdvajali.“

Bursać se osvrnula na odnos sa kolegom Jocom Stefanovićem.

„Bili smo osuđeni jedni na druge, Joca Stefanović i ja smo bili u vezi, on je bio u ekspanziji, njega devojka vijaju, a ja ljubomorna. Treba da pevamo duet, a mi ne pričamo, pa nas ovi sa ekipe mire i tako dalje. Milena Ćeranić je tu dosta smirivala strasti. Bilo je tu dosta simpatija, ali je prošlo sve to“, rekla je pevačica.

Šta je sve Aleksandra Bursać rekla o „Zvezdama Granda“ i vezi sa kolegom, poslušajte u video-prilogu na početku teksta.

nova.rs