Modrić poslao poruku malom heroju Šimunu: Čujem da si moj navijač. I ja sam tvoj

Region

LUKA MODRIĆ poslao je poruku malom Šimunu Stojanoviću, mališanu iz Županje rođenom s brojnim malformacijama, za kojeg je ranije pokrenuta velika akcija Za Šimunov korak. Upravo na stranici akcije objavljena je Lukina poruka.

“Kada ti divni ljudi uljepšaju dane u bolnici… Šima se raspametio, pa nije ga zaboravio njegov Luka!!!! Kaže Šima: ‘Mama, jel’ Luka vidio moju frizuru pa se i on malo ošišao?'” stoji uz snimku.

Modrić: Čuo sam da si moj navijač. I ja sam tvoj
“Šimuna smo morali ošišati prije operacije i teško mu je to palo, ali sad kad je vidio Luku, srce je na mjestu!!! Hvala ti, Luka, jer si čovjek prije svega, jer imaš srce i dušu, hvala ti što usrećuješ ljude oko sebe… Zahvalna sam jer si Šimunov uzor, oni biraju srcem… Hvala ti, Luka Modriću, i hvala divnoj duši koja se potrudila da ovo dođe do Šime”, objavila je Šimunova mama.

“Čuo sam da si moj veliki navijač i samo da znaš da sam i ja tvoj navijač. Želim ti sretan rođendan, da brzo ozdraviš i zapamti – odustajanje nije opcija”, rekao je Modrić, između ostalog, u videoporuci.

Pogledajte što je još poručio Šimunu.

index.hr